Okolicznościowe

Zestaw 1

DANIE GŁÓWNE:

  • Zupa: rosół
  • Dania mięsne: 1,5 kawałka mięsa na osobę:
  • Rolada
  • Udko z kurczaka
  • Pieczeń z peklowanego schabu
  • kluski, ziemniaki, dufinki
  • czerwona kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchewki z mandarynką
  • sos pieczeniowy

DESER:

Caprizzio (deser lodowy o smaku śmietankowym)/biała czekolada/karmel/marakuja

ZIMNA PŁYTA:

  • deska mięs pieczonych z wędlinami
  • deska serów z żurawiną
  • tymbaliki
  • sałatka gyros
  • śledzie po kaszubsku
  • jajka w majonezie pudrem z boczku
  • sałatka grecka
  • masło/ pieczywo

KOLACJA:

  • Krem pieczarkowy/ groszek ptysiowy/natka pietruszki

NAPOJE:

Kawa/herbata bez limitu

Woda w dzbankach 0,5 l na osobę

Soki w dzbankach 0,3 l na osobę

cena 160 zł /os

1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Omówienie menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.

Zestaw 2

DANIE GŁÓWNE:

  • Zupa: rosół
  • Dania mięsne: 1,5 kawałka mięsa na osobę:
  • Rolada
  • devolaille
  • koperta ze schabu z pieczarkami
  • kluski, ziemniaki, dufinki
  • czerwona kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchewki z mandarynką
  • sos pieczeniowy, sos grzybowy

DESER:

Caprizzio (deser lodowy o smaku śmietankowym)/biała czekolada/karmel/marakuja

ZIMNA PŁYTA:

  • deska mięs pieczonych z wędlinami
  • deska serów z żurawiną
  • tymbaliki
  • sałatka gyros
  • śledzie po kaszubsku
  • jajka w majonezie pudrem z boczku
  • sałatka grecka
  • babeczki z tuńczykiem i pudrem z oliwek
  • panierowane camemberty z guacamole
  • masło/ pieczywo

KOLACJA:

Żur

NAPOJE:

Kawa/herbata bez limitu

Woda w dzbankach 0,5 l na osobę

Soki w dzbankach 0,3 l na osobę

cena 180 zł /os

1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Omówienie menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.

Zestaw 3

DANIE GŁÓWNE:

  • Zupa: rosół

Dania mięsne: 1,5 kawałka mięsa na osobę:

  • Rolada
  • devolaille
  • udko z kaczki
  • kluski, ziemniaki, dufinki
  • czerwona kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchewki z mandarynką
  • sos pieczeniowy, sos z wędzonej śliwki

DESER:

Caprizzio (deser lodowy o smaku śmietankowym)/biała czekolada/karmel/marakuja

ZIMNA PŁYTA:

  • deska mięs pieczonych z wędlinami
  • deska serów z żurawiną
  • tymbaliki
  • sałatka gyros
  • śledzie po kaszubsku
  • jajka w majonezie pudrem z boczku
  • sałatka grecka
  • babeczki z tuńczykiem i pudrem z oliwek
  • panierowane camemberty z guacamole
  • masło/ pieczywo

KOLACJA:

Wołowina po burgundzku lub barszcz z krokietem

NAPOJE:

Kawa/herbata bez limitu

Woda w dzbankach 0,5 l na osobę

Soki w dzbankach 0,3 l na osobę

cena 210 zł /os

1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Omówienie menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.