Zestaw 1
DANIE GŁÓWNE:
- Zupa: rosół
- Dania mięsne: 1,5 kawałka mięsa na osobę:
- Rolada
- Udko z kurczaka
- Pieczeń z peklowanego schabu
- kluski, ziemniaki, dufinki
- czerwona kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchewki z mandarynką
- sos pieczeniowy
DESER:
Caprizzio (deser lodowy o smaku śmietankowym)/biała czekolada/karmel/marakuja
ZIMNA PŁYTA:
- deska mięs pieczonych z wędlinami
- deska serów z żurawiną
- tymbaliki
- sałatka gyros
- śledzie po kaszubsku
- jajka w majonezie pudrem z boczku
- sałatka grecka
- masło/ pieczywo
KOLACJA:
- Krem pieczarkowy/ groszek ptysiowy/natka pietruszki
NAPOJE:
Kawa/herbata bez limitu
Woda w dzbankach 0,5 l na osobę
Soki w dzbankach 0,3 l na osobę
cena 160 zł /os
1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Omówienie menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.
Zestaw 2
DANIE GŁÓWNE:
- Zupa: rosół
- Dania mięsne: 1,5 kawałka mięsa na osobę:
- Rolada
- devolaille
- koperta ze schabu z pieczarkami
- kluski, ziemniaki, dufinki
- czerwona kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchewki z mandarynką
- sos pieczeniowy, sos grzybowy
DESER:
Caprizzio (deser lodowy o smaku śmietankowym)/biała czekolada/karmel/marakuja
ZIMNA PŁYTA:
- deska mięs pieczonych z wędlinami
- deska serów z żurawiną
- tymbaliki
- sałatka gyros
- śledzie po kaszubsku
- jajka w majonezie pudrem z boczku
- sałatka grecka
- babeczki z tuńczykiem i pudrem z oliwek
- panierowane camemberty z guacamole
- masło/ pieczywo
KOLACJA:
Żur
NAPOJE:
Kawa/herbata bez limitu
Woda w dzbankach 0,5 l na osobę
Soki w dzbankach 0,3 l na osobę
cena 180 zł /os
1. Rezerwując termin wpłacamy zadatek.
Przypominamy, że zadatek jest bezzwrotny.
2. Dzieci liczymy w następujący sposób:
Dzieci w wieku 0 – 3 0 %
Dzieci w wieku 4-6 50 %
Dzieci w wieku 7 lat i więcej 100 %
3. Omówienie menu minimum 2 tygodnie przed imprezą
4. Tydzień przed imprezą podajemy ostateczną ilość gości.
5. W ramach ceny sala udostępniana jest na 8 godzin.
6. Ilość napojów liczona jest na osoby płatne. Po przekroczeniu limitu napojów, napoje są rozliczane według cen karty Restauracji.
7. Opakowania we własnym zakresie.
8. Ustalenia związane z alkoholem lub ciastem omawiane są podczas ustalania menu.
9. Po zakończeniu uroczystości następuje całkowite rozliczenie uroczystości.
Zestaw 3
DANIE GŁÓWNE:
- Zupa: rosół
Dania mięsne: 1,5 kawałka mięsa na osobę:
- Rolada
- devolaille
- udko z kaczki
- kluski, ziemniaki, dufinki
- czerwona kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchewki z mandarynką
- sos pieczeniowy, sos z wędzonej śliwki
DESER:
Caprizzio (deser lodowy o smaku śmietankowym)/biała czekolada/karmel/marakuja
ZIMNA PŁYTA:
- deska mięs pieczonych z wędlinami
- deska serów z żurawiną
- tymbaliki
- sałatka gyros
- śledzie po kaszubsku
- jajka w majonezie pudrem z boczku
- sałatka grecka
- babeczki z tuńczykiem i pudrem z oliwek
- panierowane camemberty z guacamole
- masło/ pieczywo
KOLACJA:
Wołowina po burgundzku lub barszcz z krokietem
NAPOJE:
Kawa/herbata bez limitu
Woda w dzbankach 0,5 l na osobę
Soki w dzbankach 0,3 l na osobę
cena 210 zł /os