Zestaw 1
DANIE GŁÓWNE:
- Domowy rosół z makaronem
- 2 kawałki mięsa na osobę:
- Rolada wołowa 70 %
- Karczek pieczony z czosnkiem i ziołami 70 %
- Grillowany filet z pomidorami i mozzarellą 60 %
- Kluski białe, ziemniaki z masłem i koperkiem/dufinki
- Kapusta czerwona na ciepło/surówka z marchewki/colesław
- Sos pieczeniowy
DESER:
- Panna Cotta z malinami w żelu i miętą
ZIMNA PŁYTA:
- Półmisek mięs pieczonych/pasztet
- sery w suszonych pomidorach i oliwie
- Półmisek galaret: tymbaliki drobiowe, terrina ze schabu w szpinaku
- Tuńczyk z curry w mini babeczkach
- Tortille w 3 smakach
- Śledź w zielonym pieprzu
- Sałatka z camembertem, gruszką, pestkami dyni i sosem żurawinowym
- Sałatka makaronowa z kurczakiem i brokułem oraz z sosem czosnkowym
- Masło/pieczywo
KOLACJA 1
Sakiewka wieprzowa z grzybami i serem/ziemniaki pieczone/sałatka
KOLACJA 2
Consomme grzybowe z pierożkiem mięsnym
Cena 300 zł/ os
Zestaw 2
DANIE GŁÓWNE:
- Domowy rosół z makaronem
- 2 kawałki mięsa na osobę:
- Rolada wołowa 70 %
- Udko z kaczki pieczone w jabłkach 70 %
- Devolaille z masłem 70 %
- Kluski białe/ziemniaki z masłem i koperkiem/dufinki
- Sos pieczeniowy
DESER:
- Pafait z chałwą i mascarpone z malinami w żelu
ZIMNA PŁYTA:
- Półmisek mięs pieczonych/pasztet
- sery w suszonych pomidorach i oliwie
- Półmisek galaret: tymbaliki drobiowe, terrina z polędwiczki wieprzowej z migdałami
- Łosoś wędzony z awokado i granatem podany na sałatach
- Tortille w 3 smakach
- Śledzie w śmietanie i musztardzie
- Sałatka z camembertem, gruszką, pestkami dyni i sosem żurawinowym
- Sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem z sosem czosnkowym
- Masło/pieczywo
KOLACJA 1
- Udziec pieczony w całości/ziemniaki pieczone/kapusta zasmażana/sałatka włoska
KOLACJA 2
- Wołowina po burgundzku z warzywami /pieczywo
Cena 320 zł / os
NAPOJE:
- Zestawy:
- 1) kawa/herbata/ woda w dzbankach bez limitu 25 zł
- 2) kawa/herbata/ woda i soki w dzbankach bez limitu 30 zł
- 3) kawa/herbata/ woda i soki w dzbankach, napoje gazowane cola, fanta, sprite bez limitu 40 zł